Frokost / Lunch

SNACKS
Dansk Charcuterie – lille
Danish Charcuterie – small
85,-

Dansk Charcuterie – stor
Danish Charcuterie – large
150,-

Hummus med grissini og oliven
Hummus with grissini og olives
65,-

Saltede mandler
Salted almonds
50,-

Trøffelpølser
Truffle sausages
50,-

DESSERT
Sæson-trifli / Season trifle
Æble – Mazarincrumble – Vaniljecreme
Apple – Mazarin crumble – Vanilla cream
85,-

Creme Brulee / Créme Brûlée
Blodappelsin – Hasselnødder
Blod orange – Hazelnuts
75,-

Gateau Marcel / Gateau Marcel
Chokolade – Blommekompot
Chocolate – Plum compote
65 ,-

3 Danske oste med tilbehør / Cheese – 3 varieties
125,-

SMØRREBRØD / DANISH OPEN FACED SANDWICH
Æg og rejer / Egg and Shrimp
Blødkogte æg – Lime mayo – Håndpillede rejer
Soft boiled egg – Lime mayo – Shrimp
85,-

Rødspætte / Fresh Plaice
Paneret rødspætte – Remoulade – Blødkogt æg
Plaice – Remoulade – Soft boiled egg
85,-

Tartarmad / Tartar
Håndskåret oksemørbrad – Trøffel – Kapers
Tenderloin – Truffle – Capers
85,-

Kartoffelmad / Potato Sandwich
Estragon mayo – Løg – Friskost
Tarragon mayo – Onions – Cream cheese
85,-

Hønsesalat / Chicken Salad
Svampe – Asparges – Bacon
Mushrooms – Asparagus – Bacon
85,-

Frokost – Hovedretter
Lunch – MAIN COURSES

Cæsar salat / Caesar salad
Marineret kylling – Havgus- Cashew
Chicken – Havgus- Cashew nuts
165,-

Salade Nicoise / Nicoise salad
Lynstegt tunfilet – Oliven – Æg
Nicoise salad
165,-

Risotto / Risotto
Asparges – Havgus – Cherrytomater
Asparagus – Havgus – Cherry tomatoes
175,-

Skindstegt færøsk laks / Salmon
Polenta fritter – Asparges – Urtedressing
Polenta fries – Asparagus – Herb dressing
195,-

Aristos Burger / Aristo’s Burger
Oksekød – Bacon – Pommes Frites
Beef – Bacon – Fries
175,-

Moules Frites / Moules Frites
Fløde – Aioli – Hvidvin
Cream – Aioli – White wine
195,-

Vand, med eller uden brus, ad libitum, pr. person 30,-

I tilfælde af allergi spørg tjeneren for mere info.

Water, Still or Sparkling – per person 30,-

In case of allergies, Please ask the waiter for more information

AFTEN / EVENING

SNACKS / SNACKS

Dansk Charcuterie – lille
Danish Charcuterie – small
85,-

Dansk Charcuterie – stor
Danish Charcuterie – large
150,-

Hummus med grissini og oliven
Hummus with grissini og olives
65,-

Saltede mandler
Salted almonds
50,-

Trøffelpølser
Truffle sausages
50,-

Desserter / Desserts

Sæson-trifli / Season trifle
Æble – Mazarincrumble – Vaniljecreme
Apple – Mazarin crumble – Vanilla cream
85,-

Creme Brulee / Créme Brûlée
Blodappelsin – Hasselnødder
Blod orange – Hazelnuts
75,-

Gateau Marcel / Gateau Marcel
Chokolade – Blommekompot
Chocolate – Plum compote
65 ,-

3 Danske oste med tilbehør / Cheese – 3 varieties
125,-

 

 

Forretter / Starters 

Risotto / Risotto
Asparges – Havgus – Cherrytomater
Asparagus – Havgus – Cherry tomatoes
95,-

Tatar af færøsk laks / Salmon Tatar
Asparges – Lime – Kapersbær
Asparagus – Lime – Capers
105,-

Dansk bresaola / Danish bresaola
Havgus – Oliven – Trøffel
Havgus – Olives – Truffle
115,-

Lynstegt tun / Tuna
Avocado – Tangsalat – Soya
Avocado – Seaweed – Soy
115,-

Hovedretter / Main Courses

Mørbrad fra Öxneholm / Tenderloin
Rødvinssauce – Karotter – Selleripuré
Red wine sauce – Carrots – Celery Purée
275,-

Aristos Burger / Aristo’s Burger
Oksekød – Bacon – Pommes Frites
Oksekød – Bacon – Pommes Frites
175,-

Perlehøne / Guinea Fowl
Løgpuré – Persille – Svampe
Onion purée – Parsley – Mushrooms
215,-

Moules Frites / Moules Frites
Fløde – Aioli – Hvidvin
Cream – Aioli – White wine
195,-

Paneret Torsk / Cod
Polenta fritter – Muslingesauce – Asparges
Polenta fries – Mussel sauce – Asparagus
215,-

MENU / MENU

Dansk bresaola / Danish bresaola
Havgus – Oliven – Trøffel
Havgus – Olives – Truffle

eller

Tatar af færøsk laks / Salmon Tatar
Asparges – Lime – Kapersbær
Asparagus – Lime – Capers

Paneret Torsk / Cod
Polenta fritter – Muslingesauce – Asparges
Polenta fries – Mussel sauce – Asparagus

eller

Perlehøne / Guinea Fowl
Løgpuré – Persille – Svampe
Onion purée – Parsley – Mushrooms

Crème Brûlée / Créme Brûlée
Blodappelsin – Hasselnødder
Blod orange – Hazelnuts

eller

Havgus / Havgus cheese
med sødt, salt og surt

MENU
2 retter / 2 courses 300,-
3 retter / 3 courses 365,-

Tillæg for oksemørbrad 50,-
Add-on for tenderloin 50,-

Vand, med eller uden brus, ad libitum, pr. person 30,-

I tilfælde af allergi spørg tjeneren for mere info.

Water, Still or Sparkling – per person 30,-

In case of allergies, Please ask the waiter for more information

DESSERTVIN​
M. Chapoutier, Banyuls Roussillon – Glas 95,-
Tommasi, Recioto Della Valpolicella Veneto 2015 – Glas 100,-
Château Du Mayne Bordeaux Sautern 2016 – Glas 100,-

PORTVIN​
Warre’s Otima 10 Year – Glas 85,-
Warre’s Otima Colheita Douro 2006 – Glas 125,-
Porto Réccua Rosé Port – Glas 125,-