Frokost / Lunch

SNACKS
Hummus med grissini og oliven
Hummus with grissini og olives
65,-

Saltede mandler
Salted almonds
50,-

Trøffelpølser
Truffle sausages
65,-

SMÅ RETTER / Small Courses
Dansk Bresaola / Danish Bresaola

Havgus – Oliven – Trøffel
Havgus – Olives – Truffle

Lynstegt Tun / Stir-Fried Tuna
Avokado – Tangsalat – Soya
Avocado – Seaweed – Soya

Tatar af Færøsk Laks / Salmon Tatar

Asparges – Lime – Kapersbær
Asparagus – Lime – Capers

Risotto / Risotto

Asparges – Havgus – Cherrytomater
Asparagus – Havgus – Cherry tomatoes

100,-

Vi anbefaler Pommes Frites/
We recommend French Fries
50,-

Skagens Toast / Toast Skagen
Håndpillede Rejer – Dild – Hjemmelavet Mayonaise
Shrimps – Dill – Mayo
125,-

Grillede Jomfruhummer / Grilled Lobster
Aioli- Brød – Salat
Aioli- Bread – Salad
175,-

 

SMØRREBRØD / DANISH OPEN FACED SANDWICH
Æg og rejer / Egg and Shrimp
Blødkogte æg – Lime mayo – Håndpillede rejer
Soft boiled egg – Lime mayo – Shrimp
85,-
Paneret rødspætte – Remoulade – Blødkogt æg
Plaice – Remoulade – Soft boiled egg
85,-

Tartarmad / Tartar
Håndskåret oksemørbrad – Trøffel – Kapers
Tenderloin – Truffle – Capers
85,-

Kartoffelmad / Potato Sandwich
Estragon mayo – Løg – Friskost
Tarragon mayo – Onions – Cream cheese
85,-

Hønsesalat / Chicken Salad
Svampe – Asparges – Bacon
Mushrooms – Asparagus – Bacon
85,-

ARISTO’S KLASSISKE RETTER / ARISTO’s CLASSIC COURSES
Cæsar Salat / Caesar Salad
Marineret Kylling – Havgus – Cashew
Chicken – Havgus – Cashew nuts
150,-

Aristo’s Burger / Aristo’s Burger

Oksekød – Bacon – Pommes Frites
Beef – Bacon – Fries
175,-

Moules Frites / Moules Frites

Fløde – Aioli – Hvidvin
Cream – Aioli – White Wine
195,-

DESSERT
Sæson-trifli / Season trifle
Æble – Mazarincrumble – Vaniljecreme
Apple – Mazarin crumble – Vanilla cream
85,-

Creme Brulee / Créme Brûlée
Blodappelsin – Hasselnødder
Blod orange – Hazelnuts
75,-

Gateau Marcel / Gateau Marcel
Chokolade – Blommekompot
Chocolate – Plum compote
65 ,-

3 Danske oste med tilbehør / Cheese – 3 varieties
125,-

Vand, med eller uden brus, ad libitum, pr. person 30,-

I tilfælde af allergi spørg tjeneren for mere info.

Water, Still or Sparkling – per person 30,-

In case of allergies, Please ask the waiter for more information

AFTEN / EVENING

Forretter / Starters 

Tatar af færøsk laks / Salmon Tatar
Asparges – Lime – Kapersbær
Asparagus – Lime – Capers
105,-

Lynstegt tun / Tuna
Avocado – Tangsalat – Soya
Avocado – Seaweed – Soy
115,-

Risotto / Risotto
Asparges – Havgus – Cherrytomater
Asparagus – Havgus – Cherry tomatoes
95,-

Dansk bresaola / Danish bresaola
Havgus – Oliven – Trøffel
Havgus – Olives – Truffle
115,-

Desserter / Desserts

Sæson-trifli / Season trifle
Rabarber- Mazarincrumble – Vaniljecreme
Rhubarb – Mazarin crumble – Vanilla cream
85,-

Creme Brulee / Créme Brûlée
Blodappelsin – Hasselnødder
Blod orange – Hazelnuts
75,-

Gateau Marcel / Gateau Marcel
Chokolade – Blommekompot
Chocolate – Plum compote
65 ,-

3 Danske oste med tilbehør / Cheese – 3 varieties
125,-

 

 

Hovedretter / Main Courses

Öxneholm Ribeye 300g / Öxneholm Ribeye 300g
Bearnaise – Padron – Pommes
Bearnaise – Padron – Fries
300,-

Aristos Burger / Aristo’s Burger
Oksekød – Bacon – Pommes Frites
Oksekød – Bacon – Pommes Frites
175,-

Perlehøne / Guinea Fowl
Løgpuré – Persille – Svampe
Onion purée – Parsley – Mushrooms
215,-

Moules Frites / Moules Frites
Fløde – Aioli – Hvidvin
Cream – Aioli – White wine
195,-

Paneret Torsk / Cod
Polenta fritter – Muslingesauce – Asparges
Polenta fries – Mussel sauce – Asparagus
215,-

Skagens Toast / Toast Skagen
Håndpillede Rejer – Dild – Hjemmelavet Mayonaise
Shrimps – Dill – Mayo
125,-

Grillede Jomfruhummer / Grilled Lobster
Aioli- Brød – Salat
Aioli- Bread – Salad
175,-

MENU / MENU

Tatar af færøsk laks / Salmon Tatar
Asparges – Lime – Kapersbær
Asparagus – Lime – Capers

eller

Lynstegt tun / Tuna
Avocado – Tangsalat – Soya
Avocado – Seaweed – Soy

Paneret Torsk / Cod
Polenta fritter – Muslingesauce – Asparges
Polenta fries – Mussel sauce – Asparagus

eller

Perlehøne / Guinea Fowl
Løgpuré – Persille – Svampe
Onion purée – Parsley – Mushrooms

Crème Brûlée / Créme Brûlée
Blodappelsin – Hasselnødder
Blod orange – Hazelnuts

eller

Sæson-trifli / Season trifle
Rabarber- Mazarincrumble – Vaniljecreme
Rhubarb – Mazarin crumble – Vanilla cream

MENU
3 retter / 3 courses 350,-

Vand, med eller uden brus, ad libitum, pr. person 30,-

I tilfælde af allergi spørg tjeneren for mere info.

Water, Still or Sparkling – per person 30,-

In case of allergies, Please ask the waiter for more information

DESSERTVIN​
M. Chapoutier, Banyuls Roussillon – Glas 95,-
Tommasi, Recioto Della Valpolicella Veneto 2015 – Glas 100,-
Château Du Mayne Bordeaux Sautern 2016 – Glas 100,-

PORTVIN​
Warre’s Otima 10 Year – Glas 85,-
Warre’s Otima Colheita Douro 2006 – Glas 125,-
Porto Réccua Rosé Port – Glas 125,-