Vi lægger gerne lokaler til dit arrangement

 

Oplev vores lyse og nyindrettede lokaler med panoramaudsigt til Københavns Havn. Her har du mulighed for at afholde dit arrangement, netop som du ønsker det. Vi har mange muligheder, og vi tilpasser lokalerne efter dit behov.
Menuerne kan sammensættes fra vores selsskabs menu

Har du spørgsmål, eller er du blot blevet nysgerrig.

Du er altid velkommen til at kontakte os på: 3295 8330 eller sende en mail til: aristo@restaurantrestaurantaristo.dk

Hyggelig fejring

 

799,-/kuvert

5 timer i restauranten

Velkomstdrink
3 retters menu
Nøje udvalgt rød- og hvidvin
Flaskeøl og sodavand
Kaffe

 

Vælg mellem disse retter:

 FORRET

Tatar af færøsk laks / Salmon Tatar
Asparges – Lime – Kapersbær
Asparagus – Lime – Capers

eller

Lynstegt tun / Tuna
Avocado – Tangsalat – Soya
Avocado – Seaweed – Soy

HOVEDRET

Paneret Torsk / Cod
Polenta fritter – Muslingesauce – Asparges
Polenta fries – Mussel sauce – Asparagus

eller

Perlehøne / Guinea Fowl
Løgpuré – Persille – Svampe
Onion purée – Parsley – Mushrooms

eller

Öxneholm Ribeye 300g / Öxneholm Ribeye 300g (+ 75 kr)
Bearnaise – Padron – Pommes
Bearnaise – Padron – Fries

DESSERT

Crème Brûlée / Créme Brûlée
Blodappelsin – Hasselnødder
Blod orange – Hazelnuts

eller

Sæson-trifli / Season trifle
Rabarber- Mazarincrumble – Vaniljecreme
Rhubarb – Mazarin crumble – Vanilla cream

 

Den store fest

 

1.199,-/kuvert

9 timer i restauranten

Velkomstdrink
3 retters menu
Nøje udvalgt rød- og hvidvin
Flaskeøl og sodavand
Kaffe og petit four
Natmad

Vælg mellem disse retter:

FORRET

Tatar af færøsk laks / Salmon Tatar
Asparges – Lime – Kapersbær
Asparagus – Lime – Capers

eller

Lynstegt tun / Tuna
Avocado – Tangsalat – Soya
Avocado – Seaweed – Soy

HOVEDRET

Paneret Torsk / Cod
Polenta fritter – Muslingesauce – Asparges
Polenta fries – Mussel sauce – Asparagus

eller

Perlehøne / Guinea Fowl
Løgpuré – Persille – Svampe
Onion purée – Parsley – Mushrooms

eller

Öxneholm Ribeye 300g / Öxneholm Ribeye 300g (+ 75 kr)
Bearnaise – Padron – Pommes
Bearnaise – Padron – Fries

DESSERT

Crème Brûlée / Créme Brûlée
Blodappelsin – Hasselnødder
Blod orange – Hazelnuts

eller

Sæson-trifli / Season trifle
Rabarber- Mazarincrumble – Vaniljecreme
Rhubarb – Mazarin crumble – Vanilla cream

 

Udvidet aften

 

999,-/kuvert

7 timer i restauranten

Velkomstdrink
3 retters menu
Nøje udvalgt rød- og hvidvin
Flaskeøl og sodavand
Kaffe og petit four

Vælg mellem disse retter:

FORRET

Tatar af færøsk laks / Salmon Tatar
Asparges – Lime – Kapersbær
Asparagus – Lime – Capers

eller

Lynstegt tun / Tuna
Avocado – Tangsalat – Soya
Avocado – Seaweed – Soy

HOVEDRET

Paneret Torsk / Cod
Polenta fritter – Muslingesauce – Asparges
Polenta fries – Mussel sauce – Asparagus

eller

Perlehøne / Guinea Fowl
Løgpuré – Persille – Svampe
Onion purée – Parsley – Mushrooms

eller

Öxneholm Ribeye 300g / Öxneholm Ribeye 300g (+ 75 kr)
Bearnaise – Padron – Pommes
Bearnaise – Padron – Fries

DESSERT

Crème Brûlée / Créme Brûlée
Blodappelsin – Hasselnødder
Blod orange – Hazelnuts

eller

Sæson-trifli / Season trifle
Rabarber- Mazarincrumble – Vaniljecreme
Rhubarb – Mazarin crumble – Vanilla cream

 

Menuer

Julebuffet

 

395,-/kuvert

 

Æg og Rejer med Mayonnaise
Fiskefilet med Remoulade og Citroner
Gravad Laks med Rævesauce
Kryddersild med Karry, Løg og Kapers
Lun Leverpostej med Svampe og Bacon
Medisterpølser med Grønlangkål
Confiterede Andelår med Æbler og Svesker
Flæskesteg med Rødkål og Brun sovs
Kogte Kartofler og Brunede Kartofler
Ris a la mande med Kirsbær sauce
Oste med Tilbehør
Brød og Smør

Julemenu/
Christmas Menu

 

400,-/kuvert

Vin-menu
4 glas 375,-

(4 – RETTER / 4-Course)

Gravad Laks/Salmon
Rævesauce – Fennikel – Dild – Agurker
Mustard sauce – Fennel – Dill – Cucumber

Vin: Louis Jadot
Chablis 2018

And/Duck Breast
Rødbeder – Balsamico – Grønkål – Parmesan
Beets -Balsamico- Parmesan

Vin: Famille Hugel
Classic Pinot Gris 2016

Svinekæber Braiseret/Braised Pork Cheeks
Gulerodspure – Pastinak – Syltede Asier – Sauce
Carrots Pure – Parsnips – Pickled Cucumber

Vin: Ser Lapo
Chianti Classico Riserva 2016

Tarte Tatin / Tarte Tatin
Karamel – Æbler – Mørdejsbund – Mascarponecreme
Caramel – Apples – Mascarpone Creme

Vin: M.Chapoutier, Banyuls roussillon

Selskabsmenu

 

395,-/kuvert

 

Vælg mellem disse retter:

FORRET

Tatar af færøsk laks / Salmon Tatar
Asparges – Lime – Kapersbær
Asparagus – Lime – Capers

eller

Lynstegt tun / Tuna
Avocado – Tangsalat – Soya
Avocado – Seaweed – Soy

HOVEDRET

Paneret Torsk / Cod
Polenta fritter – Muslingesauce – Asparges
Polenta fries – Mussel sauce – Asparagus

eller

Perlehøne / Guinea Fowl
Løgpuré – Persille – Svampe
Onion purée – Parsley – Mushrooms

eller

Öxneholm Ribeye 300g / Öxneholm Ribeye 300g (+ 75 kr)
Bearnaise – Padron – Pommes
Bearnaise – Padron – Fries

DESSERT

Crème Brûlée / Créme Brûlée
Blodappelsin – Hasselnødder
Blod orange – Hazelnuts

eller

Sæson-trifli / Season trifle
Rabarber- Mazarincrumble – Vaniljecreme
Rhubarb – Mazarin crumble – Vanilla cream

 

Brunch buffet

 

295,- pr. Person
6-11 år 150,-
0-5 år Gratis
Inkl. Velkomstdrink 350,-

Buffeten skal bestilles af minimum 25 Voksne

 

Mini snegle og mini Croissanter
Røget Laks med Æggestand
Avocadocreme med Rejer
Bagte Tomater med Purløg og Dild
Yoghurt, Solbær marmelade og bær
Æggekage med Grønt og Bacon
Brownie med Valnødder
Oste fra Danmark
Brunch pølser
Hotwings
Frisk Frugt
Brød og Smør
2 Slags Juice
Kaffe-The