MENUKORT

Smagfulde retter hos Restaurant Aristo

FROKOST //

Hors d’oeuvre

Tun Croustade 55,-
Iberico Skinke i Gougère 65,-
Svampe Tartelet 50,-
Lakserilette 55,-
“Gillardeau” Østers (pr.stk.) 50,-
Oliven 55,-

 

Smørrebrød

Vi anbefaler 2 stykker pr. person

Karry sild – Æg – Kapersbær 115,-
Æg og Rejer – Tomat mayo – Brøndkarse 145,-
Paneret rødspætte – Remoulade – Salat 145,-
Røget laks – Spinat a la creme- Pocheret æg 155,-
Hønsesalat – Pancetta- Grønne æbler 125,-125,-
Okse tatar – Karse – Pinjekerner 165,-

Mindre retter

Hummerbisque – Blåmuslinger – Purløgsolie 175,-
Malfatti – Tomato sauce – Basilikum 155,-
Foie Gras terrine – Chutney – Ristet brød 225,-

Større retter 

Chèvre chaud salat – Valnødder – Bær 195,-  
Moules frites – nduja – Pommes frites 245,-  
Havtaske – Kroketter – Sauce anchois 295,-  
Pariserbøf – Æggeblomme – Kapers 195,-  
Aristo classic burger – Bacon – Syltede løg 169,- 
 

Tilvalg:

Pommes frites 60,-  
 

Dessert og ost  

Jordbær sorbet- Sødet crème fraîche sauce – Kiks 105,-  
Tarte Tatin – Vaniljeis – Pære 135,-  
Havgus – Valnødder i honning -Persille pistou 115,-  
Petit four 75,- 

AFTEN //

Hors d’oeuvre

Tun Croustade 55,-
Iberico Skinke i Gougère 65,-
Svampe Tartelet 50,-
Lakserilette 55,-
“Gillardeau” Østers (pr.stk.) 50,-
Oliven 55,-

 

Ala carte

Tun – Tamari – Tang salat 165,-  
Tatar af Oksemørbrad – Karse – Pinjekerner 185,-  
Hummerbisque – Blåmuslinger – Purløgsolie 175,–  
Foie Gras terrine – Chutney – Ristet brød 225,-  
Safran Risotto – Fetaost – Græskar 155,-  
Malfatti – Tomato sauce – Basilikum 155,-  
Moules frites – nduja – pommes frites 245,- 
Havtaske – Kroketter – Sauce anchois 295,-  
Oksemørbrad – Pommes Anna – Morkel sauce 325,-  
Ribeye- bagt tomat – Pommes frites- Bearnaise sauce 395,-  
Aristo classic burger – Bacon – Syltede løg 169,-  
 

Tilvalg

Pommes frites 60,- 

Dessert og ost

Jordbær sorbet- Sødet crème fraîche sauce – Kiks 105,-  
Tarte Tatin – Vaniljeis – Pære 135,-  
Havgus – Valnødder i honning -Persille pistou 115,-  
Petit four 75,- 

Aristo Menu
(Start senest kl. 20:30)  

Hors d’oeuvre  
Tun Croustade  
Iberico Skinke i Gougère  
Svampe Tartelet  

Retter 
Hummerbisque – Blåmuslinger – Purløgsolie  
Poussiner – Svampe duxelle – sauce chasseur  
Jordbær sorbet- Sødet crème fraîche sauce – kiks  
––––
Oksemørbrad – Pommes Anna – Morkel sauce +95,- 
(ændring på hovedretten) 

595,-

Vin Menu

1 glas “Thierry Fournier” champagne

3 glas Vin

D.Pouilly-Fuissé 2020

Santenay, Côte de Beaune 2016

Sauternes 2. Grand Cru Classé 2019

Sparkling Vand

595,-