FROKOST

SNACKS

Iberico
Tyndtskåret Skinke af Sortfodsgris med Revet Trøffel
85,-

SMØRREBRØD

Rimmet Laks
Peberrodscreme – Saltet Agurk – Glaskål – Dild

Anderillette
Bitre Salater – Grillet Brød – Blegselleri – Valnødder – Sennepsdressing

Lun Leverpostej
Bacon – Champignon – Hjemmelavet Surt

Stegt Sild
Sherry Lage – Sennepscreme – Løg – Rød Mizuna

Lun Fiskefrikadelle
Hjemmerørt Remoulade – Citron – Dild – Grillet Rugbrød

95,-
Vi anbefaler 2 pr. person

DESSERTER

Chokoladeganache
Bund af Hasselnød Praliné og Feuilletine – Vaniljeparfait
95,-

Is på Srilankansk Kanel
Æblekompot – Mazarin – Saltkaramel – og Æblechips
85,-

Vesterhavsost
Sprød Tærteskal – Kvædekompot – Karl Johan Karamel
75,-

Udvalg af Julesmåkager
65,-

 

JULEBORD

Stegt Sild
Sherry Lage – Sennepscreme – Løg – Røg Mizuna

Rimmet Laks
Peberrodscreme – Saltet Agurk – Glaskål – Dild

Svinebryst
Bagt Selleri – Æblepuré – Brændte Løg – Syltede Løg – Sauce med Varme Krydderier

Kanel Is
Srilankansk Kanel – Æblekompot – Mazarin – Saltkaramel – og Æblechips

299,-

Aristo Burger

Bøf af Okse fra Ӧxneholm – Brioche – Cheddar – Bacon – Karamelliseret Løg
Serveres med mayo og Pommes Frites

175,-

Tatar Fries

Okse – Æggeblommer – Peberrod –  Rødbede – Dijon – Syltet Agurk – Rødløg

185,-

TILVALG

Pomme Frites
60,-

Vand, med eller uden brus, ad libitum, pr. person 30,-

I tilfælde af allergi spørg tjeneren for mere info.

Water, Still or Sparkling – per person 30,-

In case of allergies, Please ask the waiter for more information

AFTEN 

SNACKS

Iberico
Tyndtskåret Skinke af Sortfodsgris med Revet Trøffel
85,-

FORRETTER

Brændt Kammusling
Hvid Dashi – Yuzu Gel – Frisk Æble og Ræddike – Granolie
105,-

Luftig Jordskoksuppe
Puréret – Råsyltet Jordskok – Efterårs Trøfler
115,-

Rimmet Laks
Peberrodscreme – Saltet Agurk – Glaskål – Dild
115,-

Anderillette
Bitre Salater – Grillet Brød – Blegselleri – Valnødder – Sennepsdressing
115,-

HOVEDRETTER

Bagt Torsk
Braiseret Endive – Fennikel Puré – Saltet Citron – Beurre Blanc
225,-

Tournedos
Morkel Sauce – Pomme Fondant – Puré af Smørbønner
275,-

Stegt Svinebryst
Bagt Selleri – Æblepuré – Brændte Løg – Syltede Løg – Sauce med Varme Krydderier
225 ,-

Aristo Burger
Bøf af Okse fra Ӧxneholm – Brioche – Cheddar – Bacon – Karamelliseret Løg
Serveres med mayo og Pommes Frites
175,-

JULEMENU

Rimmet Laks
Peberrodscreme – Saltet Agurk – Glaskål – Dild

Anderillette
Bitre Salater – Grillet Brød – Blegselleri – Valnødder – Sennepsdressing

Stegt Svinebryst
Bagt Selleri – Æblepuré – Brændte Løg – Syltede Løg – Sauce med Varme Krydderier

Kanel Is
Srilankansk Kanel – Æblekompot – Mazarin – Saltkaramel – og Æblechips

4- Retter 400,-

DESSERTER

Chokoladeganache
Bund af Hasselnød Praliné og Feuilletine – Vaniljeparfait
95,-

Is på Srilankansk Kanel
Æblekompot – Mazarin – Saltkaramel – og Æblechips
85,-

Vesterhavsost
Sprød Tærteskal – Kvædekompot – Karl Johan Karamel
75,-

Udvalg af Julesmåkager
65,-

Vand, med eller uden brus, ad libitum, pr. person 30,-

I tilfælde af allergi spørg tjeneren for mere info.

Water, Still or Sparkling – per person 30,-

In case of allergies, Please ask the waiter for more information

DESSERTVIN​
M. Chapoutier, Banyuls Roussillon – Glas 95,-
Tommasi, Recioto Della Valpolicella Veneto 2015 – Glas 100,-
Château Du Mayne Bordeaux Sautern 2016 – Glas 100,-

PORTVIN​
Warre’s Otima 10 Year – Glas 85,-
Warre’s Otima Colheita Douro 2006 – Glas 125,-
Porto Réccua Rosé Port – Glas 125,-