FROKOST

Smørrebrød

Jule Sild
Løg- Kapers – Karse
145,-

Christiansø Karry sild
Æble – Æg – Peberrod
155,-

Æg og Rejer
Stegt Æg – Dild – Tomat mayo
155,-

Røget laks
Jule salat – Purløg- Omelet
155,-

Rødspætte stegt i smør
Fingerlime sauce – Dild – Radise skud
145,-

Tilvalg

Lyn Grillet Padrón peber
65,-

Cremet Spinat
75,-

Pommes Frites
60,-

Frokostretter

Risotto
Svampe – Trøffel – Padrón
185,-

Carpaccio
Oksemørbrad – Havgus – Trøffel emulsion
165,-

Ravioli
Svampe crème – Salvie – Muskatnød
185,-

Tatar
Oksemørbrad – Salt tørret æg – Kapers
195,-

Burger
Oksekød -Bacon- Bøf Tomat
150,-

Jule Anretning

Jule Sild
Løg- Kapers – Karse
~~~~~~~~~~~~~~~~
Rødbede Gravad Laks
Honning sennep sauce – Kvark – Purløgs olie
~~~~~~~~~~~~~~~~
Ande Bryst
Ande Sauce – Rødbede puree – Savoy kål
~~~~~~~~~~~~~~~~
Crème Brûlée
Kardemomme – Hasselnødder – Vanilje Is

4 serveringer 325,-
Menu for hele bordet

 

Desserter

Crème Brûlée
Kardemomme – Hasselnødder – Vanilje Is
95,-

Panna Cotta
Kirsebærgelé- Blomst– Syltede Kirsebær
95,-

Unika Danske Oste
Trøffelhonning – Karse – Knækbrød
125,-

 

 

Vand, med eller uden brus, ad libitum, pr. person 35,-

I tilfælde af allergi spørg tjeneren for mere info.

Water, Still or Sparkling – per person 35,-

In case of allergies, Please ask the waiter for more information

AFTEN 

Forretter

Rødbede Gravad Laks
Honning sennep sauce – Kvark – Purløgs olie
165,-

Risotto

Svampe – Trøffel – Padrón
165,-

Carpaccio

Oksemørbrad – Havgus – Trøffel emulsion
165,-

Ravioli

Svampe crème – Salvie – Muskatnød
165,-

Tilvalg

Lyn Grillet Padrón peber
65,-

Cremet Spinat
75,-

Pommes frites

60,-


Hovedretter


Bagt Torsk

Fingerlime Sauce – Blomkål puré – Ærteskud
215,-

Oksetournedos
Trøffel Sauce – løg puré – Pommes anna
235,-

Ande Bryst
Ande Sauce – Rødbede puree – Savoy kål
225,-

Rib eye
Béarnaise Sauce – Padrón peber – Pommes frites
350,-

Burger
Oksekød – Bacon – Bøf Tomat
15o,-

Jule Menu

Rødbede Gravad Laks
Honning sennep sauce – Kvark – Purløgs olie
~~~~~~~~~~~~~~~~
Ande Bryst
Ande Sauce – Rødbede puree – Savoy kål
(Eller)
Bagt Torsk
Fingerlime Sauce – Blomkål puré – Ærteskud
~~~~~~~~~~~~~~~~
Crème Brûlée
Kardemomme – Hasselnødder – Vanilje Is
(Eller)
Panna Cotta
Kirsebærgelé- Blomst– Syltede Kirsebær

3 Retters Menu 450,-
Menu for hele bordet

4 Retters Menu 495,-

Desserter

Crème Brûlée
Kardemomme – Hasselnødder – Vanilje Is
95,-

Panna Cotta
Kirsebærgelé- Blomst– Syltede Kirsebær
95,-

Unika Danske Oste
Trøffelhonning – Karse – Knækbrød
125,-

Vand, med eller uden brus, ad libitum, pr. person 35,-

I tilfælde af allergi spørg tjeneren for mere info.

Water, Still or Sparkling – per person 35,-

In case of allergies, Please ask the waiter for more information