FROKOST / LUNCH

Smørrebrød / Open-faced sandwich

Jule Sild / Christmas Herring
kapers bær, syltede rødløg og karse
caper berries, pickled red onions, and cress
155,-

Rødspætte / Plaice
tatar sauce, stegte kapers og dild
tatar sauce, fried capers, and dill
155,-

Hønsesalat / Chicken Salad
svampe, bacon og brøndkarse
mushroom, bacon, and watercress
145,-

Æg og Rejer / Egg & Shrimps
hjertesalat, tomat emulsion og dild
romaine lettuce, tomato emulsion, and dill
155,-

Koldrøget Laks / Cold-smoked Salmon
spinat a la creme og porcheret æg
spinach a la creme and poached egg
155,-


Andesalat /
Duck salad
confiteret and, cornichons og dijon emulsion
confit duck, cornichons and dijon emulsion
155,-

 

Små retter / Small Courses

Trøffel Pappardelle / Truffle Pappardelle
trøffelsmør, svampe og persille
truffle butter, mushroom, and parsley
175,-

(Tilvalg – Friske vinter trøfler
Add on – Fresh winter truffle)
95,-

Carpaccio af Oksemørbrad / Carpaccio of Beef Tenderloin
rucola, pinjekerner og parmigiano
rucola, pine nut and parmesan
195,-

Rødbede Gravad Laks / Beetroot Marinated salmon
rævesauce, kvark og purløgsolie
dill sauce, quark, and chives oil
175,-

Spinat Risotto / Spinach Risotto
sæson grønt, spinat og parmigiano
season greens, spinach and parmesan
175,-

 

Hovedretter / Main Courses

Char Siu Marineret Havtaske / Char Siu Marinated Monkfish
perleløg, lime sauce og purløgsolie
pearl onion, lime sauce, and chives oil
350,-

Confit De Canard / Confit De Canard
dijon sauce – pastinakpuré – sauté bacon og grønkål
dijon sauce, parsnip purée, sauté bacon and kale
285,-

Tatar / Tatar
oksemørbrad, salt tørret æg og kapers
beef tenderloin, cured egg and capers
245,-

Burger / Burger
oksekød, bacon og bøftomat
beef, bacon, and beef tomato
155,-

( som udgangspunkt er bøffen gennemstegt
burger is basically served welldone )

 

Desserter / Desserts

Tarte Tatin / Tarte Tatin
vaniljeis, rosmarin og æble
vanilla ice cream, rosemary, and apple
135,-

Chokolade Fondant / Chocolate Fondant
hasselnødder og sorbet
hazelnuts and sorbet
115,-

Aristo Ris a la mande / Aristo Ris a la mande
kirsebærsauce og mandler
cherry sauce and almond
105,-

Comté (15 mdr) / Comté (15 months)
valnødder og kiks
walnuts and crackers
115,-

 

Comté (24 mdr) / Comté (24 months)
valnødder og kiks
walnuts and crackers
135,-

Petit four / Petit four
50,-

I tilfælde af allergi, venligst spørg din tjener.
In case of allergy, please ask the waiter.

 

Sparkling Tea / Sparkling Tea
blå – crowd pleaser, 0% alkohol
blue – crowd pleaser, 0% alcohol
90,-

Sparkling Tea / Sparkling Tea

grøn – ingefær og citrongræs, 5% alkohol
green – ginger and lemongrass, 5% alcohol
90,- 

Vand, med eller uden brus, ad libitum, pr. person 38,-

I tilfælde af allergi spørg tjeneren for mere info.

Water, Still or Sparkling – per person 38,-

In case of allergies, Please ask the waiter for more information

Aristo Jule Menu / Aristo Christmas Menu


Anderillette /
Duck rillette
confiteret and – honning sennep sauce – syltede rødkål
confit duck- honey mustard sauce – pickled red cabbage

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Røbede Gravad Laks / Beetroot Marinated Salmon
rævesauce – kvark – purløgs olie
dill sauce – quark – chives oil

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Confit De Canard / Confit De Canard
dijon sauce – pastinakpuré – sauté bacon og grønkål
dijon sauce – parsnip pureé – sautéed bacon and kale

(eller / or)

Grillet Iberico Pluma / Grilled Iberico Pluma
sauté svampe og bananløg i misosmør – romesco – vadouvan sauce
sautéed mushroom and shallots in miso butter – romesco – vadouvan sauce

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aristo Ris a la mande / Aristo Ris a la mande
kirsebærsauce og mandler
cherry sauce and almond

(eller / or)

Comté (15 mdr) / Comté (15 months)
valnødder og kiks
walnuts and crackers

4 retters menu / 4 course menu
495,-

Menu for hele bordet / Menu for entire table

I tilfælde af allergi, venligst spørg din tjener.
In case of allergy, please ask the waiter.

AFTEN / EVENING

Forretter / Starters

Trøffel Pappardelle / Truffle Pappardelle
trøffelsmør, svampe og persille
truffle butter, mushroom, and parsley
175,-

(Tilvalg – Friske vinter trøfler
Add on – Fresh winter truffle)
95,-

Rødbede Gravad Laks / Beetroot Marinated salmon
rævesauce, kvark og purløgsolie
dill sauce, quark, and chives oil
175,-

Anderillette / Duck rillette
confiteret and – honning sennep sauce – syltede rødkål
confit duck- honey mustard sauce – pickled red cabbage
175,-

Carpaccio af Oksemørbrad / Carpaccio of Beef Tenderloin
rucola, pinjekerner og parmigiano
rucola, pine nut and parmesan
195,-

Spinat Risotto / Spinach Risotto
sæson grønt, spinat og parmigiano
season greens, spinach and parmesan
175,-

I tilfælde af allergi, venligst spørg din tjener
In case of allergy, please ask the waiter.

 

Hovedretter / Main Courses

Grillet Iberico Pluma / Grilled Iberico Pluma
sauté svampe og bananløg i misosmør – romesco – vadouvan sauce
sautéed mushroom and shallots in miso butter – romesco – vadouvan sauce
295,-

Confit De Canard / Confit De Canard
dijon sauce – pastinakpuré – sauté bacon og grønkål
dijon sauce, parsnip purée, sauté bacon and kale
285,-

Char Siu Marineret Havtaske / Char Siu Marinated Monkfish
perleløg, lime sauce og purløgsolie
pearl onion, lime sauce, and chives oil
350,-

Dådyr / Vension
trøffel sauce – pastinakpuré – svampe
Truffle sauce – parsnip pureé – mushroom
345,-

(Tilvalg:- Friske vinter trøfler) 95,-
(Add on:- Fresh winter truffle) 95,-

Burger / Burger
oksekød, bacon og bøftomat
beef, bacon, and beef tomato
155,-

( som udgangspunkt er bøffen gennemstegt
burger is basically served welldone )

 

Tilvalg / Add ons

 Pommes frites 65,-
French Fries 65,-

 Waldorf salat 65,-
Waldorf Salad 65,- 

Cremede Kartofler 65,-
Creamed potato 65,-

 

I tilfælde af allergi, venligst spørg din tjener.
In case of allergy, please ask the waiter.

 

Desserter / Desserts

Tarte Tatin / Tarte Tatin
vaniljeis, rosmarin og æble
vanilla ice cream, rosemary, and apple
135,-

Chokolade Fondant / Chocolate Fondant
hasselnødder og sorbet
hazelnuts and sorbet
115,-

Aristo Ris a la mande / Aristo Ris a la mande
kirsebærsauce og mandler
cherry sauce and almond
105,-

Comté (15 mdr) / Comté (15 months)
valnødder og kiks
walnuts and crackers
115,-

Comté (24 mdr) / Comté (24 months)
valnødder og kiks
walnuts and crackers
135,-

Petit four / Petit four
50,-

I tilfælde af allergi, venligst spørg din tjener.
In case of allergy, please ask the waiter.

 

Sparkling Tea / Sparkling Tea
blå – crowd pleaser, 0% alkohol
blue – crowd pleaser, 0% alcohol
90,-

Sparkling Tea / Sparkling Tea

grøn – ingefær og citrongræs, 5% alkohol
green – ginger and lemongrass, 5% alcohol
90,- 

Vand, med eller uden brus, ad libitum, pr. person 38,-

I tilfælde af allergi spørg tjeneren for mere info.

Water, Still or Sparkling – per person 38,-

In case of allergies, Please ask the waiter for more information