FROKOST
Smørrebrød
Rødspætte
tartarsauce – kapers- dild
145,-
Hønsesalat
svampe – pancetta- karse
135,-
Æg & rejer
feldsalat – tomatemulsion- tomatpulver
145,-
Roastbeef
cornichons – remoulade – ristede løg
145,-
Tilvalg
Spinat
65,-
Broccoli bimi
65,-
Pommes frites
60,-
Frokostretter
Safranrisotto
svampe – trøffel – pecorino
185,-
Færøsk laks
asparges – dild – rygeostsauce
225,-
Pappardelle
tomatsauce – burratacreme – stegt salvie
175,-
Tatar
oksemørbrad – salttørret æg – kapers
195,-
Burger
oksekød – bacon – bøftomat
150,-
Små retter
Sortfodsskinke
85,-
Tomatsalat
cherrytomater – burrata – syltede solbær
150,-
Lyngrillet tuntatar
avocadocreme- ingefær- og limevinaigrette – tangsalat
160,-
Carpaccio
oksemørbrad – havgus – trøffelemulsion
165,-
Pil pil rejer
hvidløg – koriander – purløg
150,-
Desserter
Basque cheesecake
hasselnødder – flødeost – vaniljeis
105,-
Panna Cotta
rosépeber – ribs – hvid chokoladecrumble
95,-
Ostetallerken
comté – hvide dame – Gruyère – pecorino
145,-
Sparkling Tea
blå – crowd pleaser, 0% alkohol
90,-
Sparkling Tea
grøn – ingefær og citrongræs, 5% alkohol
90,-
Vand, med eller uden brus, ad libitum, pr. person 35,-
I tilfælde af allergi spørg tjeneren for mere info.
Water, Still or Sparkling – per person 35,-
In case of allergies, Please ask the waiter for more information
AFTEN
Snacks
3 Østers
135,-
Sortfodsskinke
85,-
Forretter
Tomatsalat
cherrytomater – burrata – syltede solbær
150,-
Lyngrillet tuntatar
avocadocreme- ingefær- og limevinaigrette – tangsalat
160,-
Carpaccio
oksemørbrad – havgus – trøffelemulsion
165,-
Stenbiderrogn
boghvedeblinis – creme fraiche – løgmix
165,-
Safranrisotto
svampe – trøffel – pecorino
165,-
Pil pil rejer
hvidløg – koriander – purløg
150,-
Tilvalg
Spinat
65,-
Broccoli bimi
65,-
Pommes frites
60,-
Desserter
Basque cheesecake
hasselnødder – flødeost – vaniljeis
105,-
Panna Cotta
rosépeber – ribs – hvid chokoladecrumble
95,-
Ostetallerken
comté – hvide dame – Gruyère – pecorino
145,-
HOVEDRETTER
Færøsk laks
asparges – dild – rygeostsauce
245,-
Pappardelle
tomatsauce – burratacreme – stegt salvie
175,-
Oksemørbrad
salatløgcreme – pommes – mille-feuille – morkelsauce
295,-
Vagtel
granatæblemelasse – kyllingelever parfait – trøffelsauce
245,-
Burger
oksekød – bacon – bøftomat
150,-
Sparkling Tea
blå – crowd pleaser, 0% alkohol
90,-
Sparkling Tea
grøn – ingefær og citrongræs, 5% alkohol
90,-
ARISTO MENU
Menu for hele bordet
Lyngrillet tuntatar
avocadocreme- ingefær- og limevinaigrette – tangsalat
Safranrisotto
svampe – trøffel – pecorino
Færøsk laks
asparges – dild – rygeostsauce
eller
Vagtel
granatæblemelasse – kyllingelever – parfait – trøffelsauce
Panna cotta
rosépeber – ribs – hvid chokoladecrumble
eller
Comté
valnødder -honning – kiks
4-retters menu: 495,-