FROKOST / LUNCH
Smørrebrød / Open-faced sandwich
Jule Sild / Christmas Herring
kapers bær, syltede rødløg og karse
caper berries, pickled red onions, and cress
155,-
Rødspætte / Plaice
tatar sauce, stegte kapers og dild
tatar sauce, fried capers, and dill
155,-
Hønsesalat / Chicken Salad
svampe, bacon og brøndkarse
mushroom, bacon, and watercress
145,-
Æg og Rejer / Egg & Shrimps
hjertesalat, tomat emulsion og dild
romaine lettuce, tomato emulsion, and dill
155,-
Koldrøget Laks / Cold-smoked Salmon
spinat a la creme og porcheret æg
spinach a la creme and poached egg
155,-
Andesalat / Duck salad
confiteret and, cornichons og dijon emulsion
confit duck, cornichons and dijon emulsion
155,-
Små retter / Small Courses
Trøffel Pappardelle / Truffle Pappardelle
trøffelsmør, svampe og persille
truffle butter, mushroom, and parsley
175,-
(Tilvalg – Friske vinter trøfler
Add on – Fresh winter truffle)
95,-
Carpaccio af Oksemørbrad / Carpaccio of Beef Tenderloin
rucola, pinjekerner og parmigiano
rucola, pine nut and parmesan
195,-
Rødbede Gravad Laks / Beetroot Marinated salmon
rævesauce, kvark og purløgsolie
dill sauce, quark, and chives oil
175,-
Spinat Risotto / Spinach Risotto
sæson grønt, spinat og parmigiano
season greens, spinach and parmesan
175,-
Hovedretter / Main Courses
Char Siu Marineret Havtaske / Char Siu Marinated Monkfish
perleløg, lime sauce og purløgsolie
pearl onion, lime sauce, and chives oil
350,-
Confit De Canard / Confit De Canard
dijon sauce – pastinakpuré – sauté bacon og grønkål
dijon sauce, parsnip purée, sauté bacon and kale
285,-
Tatar / Tatar
oksemørbrad, salt tørret æg og kapers
beef tenderloin, cured egg and capers
245,-
Burger / Burger
oksekød, bacon og bøftomat
beef, bacon, and beef tomato
155,-
( som udgangspunkt er bøffen gennemstegt
burger is basically served welldone )
Desserter / Desserts
Tarte Tatin / Tarte Tatin
vaniljeis, rosmarin og æble
vanilla ice cream, rosemary, and apple
135,-
Chokolade Fondant / Chocolate Fondant
hasselnødder og sorbet
hazelnuts and sorbet
115,-
Aristo Ris a la mande / Aristo Ris a la mande
kirsebærsauce og mandler
cherry sauce and almond
105,-
Comté (15 mdr) / Comté (15 months)
valnødder og kiks
walnuts and crackers
115,-
Comté (24 mdr) / Comté (24 months)
valnødder og kiks
walnuts and crackers
135,-
Petit four / Petit four
50,-
I tilfælde af allergi, venligst spørg din tjener.
In case of allergy, please ask the waiter.
Sparkling Tea / Sparkling Tea
blå – crowd pleaser, 0% alkohol
blue – crowd pleaser, 0% alcohol
90,-
Sparkling Tea / Sparkling Tea
grøn – ingefær og citrongræs, 5% alkohol
green – ginger and lemongrass, 5% alcohol
90,-
Vand, med eller uden brus, ad libitum, pr. person 38,-
I tilfælde af allergi spørg tjeneren for mere info.
Water, Still or Sparkling – per person 38,-
In case of allergies, Please ask the waiter for more information
Aristo Jule Menu / Aristo Christmas Menu
Anderillette / Duck rillette
confiteret and – honning sennep sauce – syltede rødkål
confit duck- honey mustard sauce – pickled red cabbage
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Røbede Gravad Laks / Beetroot Marinated Salmon
rævesauce – kvark – purløgs olie
dill sauce – quark – chives oil
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Confit De Canard / Confit De Canard
dijon sauce – pastinakpuré – sauté bacon og grønkål
dijon sauce – parsnip pureé – sautéed bacon and kale
(eller / or)
Grillet Iberico Pluma / Grilled Iberico Pluma
sauté svampe og bananløg i misosmør – romesco – vadouvan sauce
sautéed mushroom and shallots in miso butter – romesco – vadouvan sauce
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aristo Ris a la mande / Aristo Ris a la mande
kirsebærsauce og mandler
cherry sauce and almond
(eller / or)
Comté (15 mdr) / Comté (15 months)
valnødder og kiks
walnuts and crackers
4 retters menu / 4 course menu
495,-
Menu for hele bordet / Menu for entire table
I tilfælde af allergi, venligst spørg din tjener.
In case of allergy, please ask the waiter.
AFTEN / EVENING
Forretter / Starters
Trøffel Pappardelle / Truffle Pappardelle
trøffelsmør, svampe og persille
truffle butter, mushroom, and parsley
175,-
(Tilvalg – Friske vinter trøfler
Add on – Fresh winter truffle)
95,-
Rødbede Gravad Laks / Beetroot Marinated salmon
rævesauce, kvark og purløgsolie
dill sauce, quark, and chives oil
175,-
Anderillette / Duck rillette
confiteret and – honning sennep sauce – syltede rødkål
confit duck- honey mustard sauce – pickled red cabbage
175,-
Carpaccio af Oksemørbrad / Carpaccio of Beef Tenderloin
rucola, pinjekerner og parmigiano
rucola, pine nut and parmesan
195,-
Spinat Risotto / Spinach Risotto
sæson grønt, spinat og parmigiano
season greens, spinach and parmesan
175,-
I tilfælde af allergi, venligst spørg din tjener
In case of allergy, please ask the waiter.
Hovedretter / Main Courses
Grillet Iberico Pluma / Grilled Iberico Pluma
sauté svampe og bananløg i misosmør – romesco – vadouvan sauce
sautéed mushroom and shallots in miso butter – romesco – vadouvan sauce
295,-
Confit De Canard / Confit De Canard
dijon sauce – pastinakpuré – sauté bacon og grønkål
dijon sauce, parsnip purée, sauté bacon and kale
285,-
Char Siu Marineret Havtaske / Char Siu Marinated Monkfish
perleløg, lime sauce og purløgsolie
pearl onion, lime sauce, and chives oil
350,-
Dådyr / Vension
trøffel sauce – pastinakpuré – svampe
Truffle sauce – parsnip pureé – mushroom
345,-
(Tilvalg:- Friske vinter trøfler) 95,-
(Add on:- Fresh winter truffle) 95,-
Burger / Burger
oksekød, bacon og bøftomat
beef, bacon, and beef tomato
155,-
( som udgangspunkt er bøffen gennemstegt
burger is basically served welldone )
Tilvalg / Add ons
Pommes frites 65,-
French Fries 65,-
Waldorf salat 65,-
Waldorf Salad 65,-
Cremede Kartofler 65,-
Creamed potato 65,-
I tilfælde af allergi, venligst spørg din tjener.
In case of allergy, please ask the waiter.
Desserter / Desserts
Tarte Tatin / Tarte Tatin
vaniljeis, rosmarin og æble
vanilla ice cream, rosemary, and apple
135,-
Chokolade Fondant / Chocolate Fondant
hasselnødder og sorbet
hazelnuts and sorbet
115,-
Aristo Ris a la mande / Aristo Ris a la mande
kirsebærsauce og mandler
cherry sauce and almond
105,-
Comté (15 mdr) / Comté (15 months)
valnødder og kiks
walnuts and crackers
115,-
Comté (24 mdr) / Comté (24 months)
valnødder og kiks
walnuts and crackers
135,-
Petit four / Petit four
50,-
I tilfælde af allergi, venligst spørg din tjener.
In case of allergy, please ask the waiter.
Sparkling Tea / Sparkling Tea
blå – crowd pleaser, 0% alkohol
blue – crowd pleaser, 0% alcohol
90,-
Sparkling Tea / Sparkling Tea
grøn – ingefær og citrongræs, 5% alkohol
green – ginger and lemongrass, 5% alcohol
90,-