FROKOST

Flæskesvær
med Sort Hvidløgscreme
55 kr

Ceviche af Hellefisk
med Ærter, Wasabi,
Grønne jordbær, Citrus urter og
Muslingebouillon
120 kr

Rørt Taskekrabbe
med Lime, Granny Smith Æble og
Blegselleri
135 kr

Håndpillede Rejer
Friteret æg, Tomat-mayonnaise
120 kr

Carpaccio af Røget Dyrekølle
fra Helsingør Røgeri med Parmesan
mayonnaise, Sommertrøffel og
Syltede svampe
120 kr

Risotto
med Majs, Kantareller og Piquillo
120 kr
(Tilvalg af Sommertrøffel +50,-)

DESSERT

Jordbær
Hyldeblomst-parfait, Peberis og Spansk Kørvel
90 Kr

Havgus
med Persille pistou og Knækbrød
90 kr

Husets Cæsarsalat
Confiteret kylling, Romainesalat, oliven, Soltørrede tomater, parmesan og crouton
165 kr

Dampede Blåmuslinger
KamilleFløde, Fennikel, Blegselleri og forårsløg. Hertil Pommes Frites og purløg-mayonnaise
195 Kr

Husets Burger
Bøf fra Öxneholm, bacon, cheddar, brioche og salat m. pomme frites og tomat mayonnaise. (Som udgangspunkt er vores burgere well done)
175 kr

Vand, med eller uden brus, ad libitum, pr. person 30,-

I tilfælde af allergi spørg tjeneren for mere info.

Water, Still or Sparkling – per person 30,-

In case of allergies, Please ask the waiter for more information

AFTEN 

Flæskesvær
med Sort Hvidløgscreme
55 kr

Carpaccio af Røget Dyrekølle
fra Helsingør Røgeri med Parmesan
mayonnaise, Sommertrøffel og
Syltede svampe
120 kr

Josephine Gillardeau Østers, 3 stk
Agurkejuice, Syltet hybenrose og Peberrod
120 kr

Ceviche af Hellefisk
med Ærter, Wasabi,
Grønne jordbær, Citrus urter og
Muslingebouillon
120 kr

Risotto
med Majs, Kantareller og Piquillo
120 kr
(Tilvalg af Sommertrøffel +50,-)

– – – –

Bagt Havkat
med Blomkålspuré, Miso, Dampet kål, Finger lime og Hyldeblomst beurre blanc. Hertil Nye
danske kartofler med Urtesmør
235 kr

Ribeye fra Öxneholm
Sommergrønt og Sauce med Madagascarpeber.
Hertil Pommes frites og tomatmayonnaise
300 kr
(Tilvalg af Sommertrøffel +50,-)

Dampede Blåmuslinger
Kamille Fløde, Fennikel og Blegselleri med Pommes Frites og Ramsløgs-mayonnaise
195 kr

Husets Burger
Bøf fra Öxneholm, Bacon, Cheddar, Brioche og Salat m. Pommes Frites og Tomat-mayonnaise. (Som udgangspunkt er vores burgere well done)
175 kr

DESSERTER

Jordbær
Hyldeblomst-parfait, Peberis og Spansk Kørvel
90 kr

Hindbær
Vaniljeparfait, Grillet Fersken og Hindbærcoulis med Hibiscus ogHybenrose
90 kr

Havgus
med Persille pistou og Knækbrød
90 kr

ARISTO’S MENU

Carpaccio af Røget Dyrekølle
Helsingør Røgeri med Parmesan mayonnaise, Sommertrøffel og Syltede svampe
(eller)
Ceviche af Hellefisk
med ærter, Wasabi, Grønne jordbær, Citrus urter og Muslingebouillon
• • •
Bagt Havkat
med Blomkålspuré, Miso, Dampet kål, Finger lime og Hyldeblomst beurre blanc
(eller)
Filet af Sommerbuk
med Rødbedepuré, Saltbagte rødbeder og Vildtsauce med Syltede solbær
(Tilvalg af Sommertrøffel +50,-)
• • •
Hindbær
Vaniljeparfait, Grillet Fersken og Hindbærcoulis med Hibiscus og Hybenrose
(eller)
Havgus
med Persille pistou og Knækbrød

3- Retter 400 kr
3 Glas Vinmenu 375 kr
*Menu er til hele bordet.

 

Vand, med eller uden brus, ad libitum, pr. person 30,-

I tilfælde af allergi spørg tjeneren for mere info.

Water, Still or Sparkling – per person 30,-

In case of allergies, Please ask the waiter for more information

DESSERTVIN​
M. Chapoutier, Banyuls Roussillon – Glas 95,-
Tommasi, Recioto Della Valpolicella Veneto 2015 – Glas 100,-
Château Du Mayne Bordeaux Sautern 2016 – Glas 100,-

PORTVIN​
Warre’s Otima 10 Year – Glas 85,-
Warre’s Otima Colheita Douro 2006 – Glas 125,-
Porto Réccua Rosé Port – Glas 125,-