Tun Croustade 55,-
Iberico Skinke i Gougère 65,-
“Gillardeau” Østers (pr. stk.) 50,-
Oliven 55,-
Vi anbefaler 2 stykker pr. person
Karry sild – Æg – Kapersbær 115,-
Æg og Rejer – Tomat mayo – Brøndkarse 145,-
Paneret rødspætte – Remoulade – Salat 145,-
Røget laks – Spinat a la creme- Pocheret æg 155,-
Rødbeder – Purløgs emulsion- Syltede sennepsfrø 115,-
Okse tatar – Karse – Pinjekerner 155,-
Vi anbefaler 2 -3 retters pr. person
2 retter menu 295,-
3 retter menu 375,-
Tun – Tamari – Tang salat 155,-
Zucchini – Aubergine Creme – Merian 135,-
Hummerbisque – Blåmuslinger – Purløgsolie 155,-
Svampe toast – spinat – Parmesan 165-
Safran Risotto – Fetaost – Græskar 145,-
Iberico pluma – Trøffel sauce – Romanesco 225,-
Pommes frites 60,-
Broccolini 60,-
Aristo classic burger – Bacon – Syltede agurker 165,-
Crème Brûlée- Hasselnødder – Lavendel 105,-
Tarte Tatin – Vaniljeis – Pære 135,-
Havgus – Valnødder i honning -Persille pistou 100,-
Petit four 75,-
Tun Croustade 55,-
Iberico Skinke i Gougère 65,-
Oliven 55,-
Lakserillette i Blinies 65,-
Vi anbefaler 3 – 4 retters pr. person
“Gillardeau” Østers (3 stk.) 150,-
Tatar af Oksemørbrad – Karse – Pinjekerner 175,-
Tun – Tamari – Tang salat 155,-
Hummerbisque – Blåmuslinger – Purløgsolie 155,-
Tomat- Bøffel mozzarella-Pesto 145,-
Svampe toast – spinat – Parmesan 165-
Zucchini – Aubergine Creme – Merian 135,-
Safran Risotto – Fetaost – Græskar 145,-
Torskeloin – Karotter – Sauce blanquette 195,-
Iberico pluma – Trøffel sauce – Romanesco 225,-
Steak au poivre – Grillet squash – Peber sauce 240,-
Pommes frites 60,-
Pommes dauphine 65,-
Broccolini 60,-
Aristo classic burger – Bacon – Syltede agurker 165,-
Crème Brûlée- Hasselnødder – Lavendel 105,-
Tarte Tatin – Vaniljeis – Pære 135,-
Havgus – Valnødder i honning -Persille pistou 100,-
Petit four 75,-
Snack
– – –
Cremant
– – –
3 retters menu
– – –
3 glas vinmenu
– – –
Kaffe og Mineralvand
795,-
Menu for hele bordet
Hummerbisque – Blåmuslinger -Purløgsolie
—
Tun – Tamari – Tang salat
—
Steak au poivre – Grillet squash – Peber sauce
(eller)
Torsk – Karotter – Sauce blanquette
—
Tarte Tatin – Vaniljeis – Pære
(eller)
Havgus – Valnødder i honning -Persille pistou
500,-
Menu for hele bordet
Islands brygge 4
2300 København S
+45 3295 8330
Aristo@restaurantaristo.dk
Mandag – Fredag: 11:00 – 24:00
Køkkenet: 11:30 – 22:00
Lørdag: 12:00 – 24:00
Køkkenet: 12:00 – 22:00
Søndag: Åbent for større selskaber
Vi har plads til 80 spisende gæster inde i restauranten foruden vores store smukke udeområde med terrassevarmere.
Ved aflysning mindre end 72 timer før arrangement ser vi os nødsaget til at charge 50% af arrangementets pris
Hvad kan vi hjælpe med?
Vil du høre mere om selskaber, mødelokaler eller private dinner?