FROKOST
SMØRREBRØD
Dildsild
Ristet Boghvede – Syltet Rødløg – Dildmayo
115,-
Hyldeblomstsild
Brombær – Røget Pebermayo – Rødbedestøv
120,-
Krabbe
Avocado – Krabbesalat – Friteret Krabbe – Syltet Chili
145,-
Rødspætte
Blanquette Sauce – Asparges – Rejer
155,-
Rejemad
Håndpillede Rejer – Friteret Æg – Tomatmayo
165,-
SMÅ RETTER
Lyngrillet Tuntatar
Avocado – Ingefær – Sesam
165,-
Carpaccio
Oksemørbrad – Havgus – Ramsløgscreme – Nødder
165,-
Hvide Asparges
Håndpillede Rejer – Vagtelæg – Hollandaise
165,-
Grillet Jomfruhummer
Skaldyrsbouillon – Urtesalat – Ingefærolie
195,-
Risotto
Svampe – Asparges – Trøffel
165,-
HOVEDRETTER
Moules Marinere
Hvidvin – Gulerod
165,-
Tartar
Oksemørbrad – Syltede Jalapeños – Edamamebønnesalat
175,-
Aristo Buger
Oksekød – Syltede Løg – Chilimayo
150,-
TILVALG
Pommes Frites
Med Chilimayo
55,-
Salat
60,-
DESSERT
Gateau Marcel
Broken Gel- Marengs – Appelsinsorbet
95,-
Eton Mess
Kardemomme – Rabarberkompot – Hvid Chokoladecreme
105,-
Manchego
Ristede Valnødder – Trøffel – Honning
95,-
Vand, med eller uden brus, ad libitum, pr. person 30,-
I tilfælde af allergi spørg tjeneren for mere info.
Water, Still or Sparkling – per person 30,-
In case of allergies, Please ask the waiter for more information
AFTEN
Before Dinner Drinks
Negroni
Kr. 130,-
Campari Soda
Kr. 110,-
Gin Tonics (spørg din tjener)
Kr. 130,-
FORRETTER
Hvide Asparges
Håndpillede Rejer – Vagtelæg – Hollandaise
165,-
Stenbiderrogn
Nye danske kartofler – Brunet smør – Rødløgskompot
165,-
Grillet Jomfruhummer
Skaldyrsbouillon – Urtesalat – Ingefærolie
195,-
Lyngrillet Tuntatar
Avocado – Ingefær – Sesam
165,-
Carpaccio
Oksemørbrad – Havgus – Ramsløgscreme – Nødder
165,-
Risotto
Svampe – Asparges – Trøffel
165,-
HOVEDRETTER
Moules Frites
Hvidvin – Gulerod – Pommes Frites
225,-
Torsketournados
Røget Helleflynder – Muslingebisque – Fennikel
245,-
Grillet Iberico
Majspuré – Majs – Vadouvan Sauce
245,-
Ribeye
Bagte Tomater – Asparges – Pommes Frites – Pebersauce
350,-
Aristo Burger
Oksekød – Syltede Løg – Chilimayo
150,-
Tilvalg
Pommes Frites med Chilimayo
55,-
Salat
60,-
DESSERT
Gateau Marcel
Broken Gel- Marengs – Appelsinsorbet
95,-
Eton Mess
Kardemomme – Rabarberkompot – Hvid Chokoladecreme
105,-
Manchego
Ristede Valnødder – Trøffel – Honning
95,-
– – – – – – – – – – –
Espresso Martini
Vodka – kahlus – espresso – is
Kr. 140,-
Amaretto Sour
Amaretto – bourbon – lime – æggehvide – is
Kr. 120,-
ARISTO’S MENU*
Hvide Asparges
Håndpillede rejer – Vagtelæg – Hollandaise
eller
Carpaccio
Oksemørbrad – Havgus- Ramsløgscreme – Nødder
——-
Torsketournados
Røget Helleflynder – Muslingbisque – Fennikel
eller
Grillet Iberico
Majspuré – Majs – Vadouvan Sauce
——-
Manchego
Ristede Valnødder – Trøffel – Honning
eller
Gateau Marcel
Broken Gel – Marengs – Appelsinsorbet
3-retters menu: 425,-
*Menu er til hele bordet.