MENUKORT

Smagfulde retter hos Restaurant Aristo

FROKOST //

Snacks

Tun Croustade 55,-
Iberico Skinke i Gougère 65,-
“Gillardeau” Østers (pr. stk.) 50,-
Oliven 55,-

Smørrebrød

Vi anbefaler 2 stykker pr. person

Karry sild – Æg – Kapersbær 115,-
Æg og Rejer – Tomat mayo – Brøndkarse 145,-
Paneret rødspætte – Remoulade – Salat 145,-
Røget laks – Spinat a la creme- Pocheret æg 155,-
Rødbeder – Purløgs emulsion- Syltede sennepsfrø 115,-
Okse tatar – Karse – Pinjekerner 155,-

Ala carte

Vi anbefaler 2 -3 retters pr. person

2 retter menu 295,-
3 retter menu 375,-

Tun – Tamari – Tang salat 155,-
Zucchini – Aubergine Creme – Merian 135,-
Hummerbisque – Blåmuslinger – Purløgsolie 155,-
Svampe toast – spinat – Parmesan 165-
Safran Risotto – Fetaost – Græskar 145,-

Iberico pluma – Trøffel sauce – Romanesco 225,-

Tilvalg:

Pommes frites 60,-
Broccolini 60,-

Aristo classic burger – Bacon – Syltede agurker 165,-

Dessert og ost

Crème Brûlée- Hasselnødder – Lavendel 105,-
Tarte Tatin – Vaniljeis – Pære 135,-
Havgus – Valnødder i honning -Persille pistou 100,-
Petit four 75,-

AFTEN //

Snacks

Tun Croustade 55,-
Iberico Skinke i Gougère 65,-
Oliven 55,-
Lakserillette i Blinies 65,-

Ala carte

Vi anbefaler 3 – 4 retters pr. person

“Gillardeau” Østers (3 stk.) 150,-
Tatar af Oksemørbrad – Karse – Pinjekerner 175,-
Tun – Tamari – Tang salat 155,-
Hummerbisque – Blåmuslinger – Purløgsolie 155,-
Tomat- Bøffel mozzarella-Pesto 145,-
Svampe toast – spinat – Parmesan 165-
Zucchini – Aubergine Creme – Merian 135,-
Safran Risotto – Fetaost – Græskar 145,-
Torskeloin – Karotter – Sauce blanquette 195,-
Iberico pluma – Trøffel sauce – Romanesco 225,-
Steak au poivre – Grillet squash – Peber sauce 240,-

Tilvalg:

Pommes frites 60,-
Pommes dauphine 65,-
Broccolini 60,-

Aristo classic burger – Bacon – Syltede agurker 165,-

Dessert og ost

Crème Brûlée- Hasselnødder – Lavendel 105,-
Tarte Tatin – Vaniljeis – Pære 135,-
Havgus – Valnødder i honning -Persille pistou 100,-
Petit four 75,-

Aristo Experience Menu

Snack
– – –
Cremant
– – –
3 retters menu
– – –
3 glas vinmenu
– – –
Kaffe og Mineralvand

795,-
Menu for hele bordet

Aristo 4 Retters Menu

Hummerbisque – Blåmuslinger -Purløgsolie

Tun – Tamari – Tang salat

Steak au poivre – Grillet squash – Peber sauce
(eller)
Torsk – Karotter – Sauce blanquette

Tarte Tatin – Vaniljeis – Pære
(eller)
Havgus – Valnødder i honning -Persille pistou

500,-
Menu for hele bordet