FROKOST

LUNCH

SNACKS

Iberico
Tyndtskåret Skinke af Sortfodsgris med Revet Trøffel
85,-

VARME RETTER

Svampetoast
Sæsons udvalg af Svampe – Serveret på Grillet Brød med Revet Comté Ost
135,-

Luftig Jordskoksuppe
Puréret, Råsyltet og Dehydreret Jordskok – Efterårs Trøfler
115,-

Aristo Burger
Bøf af Okse fra Ӧxneholm – Brioche – Cheddar – Bacon – Karamelliseret Løg
Serveres med mayo og Pommes Frites
175,-

Pomme Frites
60,- 

Sæsonens Salat
65,-

SMØRREBRØD

Lun Fiskefrikadelle
Hjemmerørt Remoulade – Citron – Dild  – Ristet Rugbrød

Marineret Sild 
Krondild Mayonnaise – Fennikel  Crudité – Syltede Stikkelsbær –  Rugbrød

Hønsesalat
Confiterede Karl Johan Svampe – Frisk  Æble – Persille – Sprød Bacon – Grillet  Lyst Brød

Roastbeef
Hjemmelavet Pickles – Sprøde Løg –  Syltede Agurker – Friskhøvlet Peberrod  – Persille – Rugbrød

Oksetatar
Karl Johan Mayonnaise – Syltede Bøgehatte – Rugbrød – Blomsterkarse

95,-
Vi anbefaler 2 pr. person

DESSERTER


Pære
Pocheret i Hvid Portvin – Bergamot  Creme – Yoghurt Sifon – Sprød  Marengs – Citron Verbena 
85,-

Chokoladeganache
Bund af Hasselnød Praliné og  Feuilletine – Vaniljeparfait – Blomme
95,-

Udvalg af Oste
Tre slags ost – Sprødt Knækbrød –  Sæsonens Garniture 
125,-

Petit Four
55,-

SNACKS

Jamón Ibérico  
Thinly Sliced Ham with Grated Truffle 
85,-

HOT COURSES 

Mushroom Toast 
Seasonal Mushrooms with Grated Comté Cheese, Served on Grilled Bread 
135,-

Creamy Jerusalem Artichoke Soup 
Pureed – Pickled and Dehydrated Jerusalem Artichokes – Autumn Truffles 
115,-

Aristo Burger 
Beef from Ӧxneholm – Brioche – Cheddar Cheese – Crispy Bacon – Caramelized  Onions.
Served with Mayo and Fries 
175,-

French Fries 
60,-

Seasons Salad 
65,

 

DANISH OPEN SANDWICHES 

FishCake
Homemade Remoulade – Lemon- Dill –  Roasted Rye Bread 

Pickled Herring 
Crown Dill Mayonnaise – Fennel  Crudité – Pickled Gooseberries – Rye  Bread

Chicken Salad 
Confit of Cep Mushrooms – Fresh  Apple – Parsley – Crispy Bacon – Grilled  White Bread 

Roastbeef
Homemade Pickles – Fried Onions –  Pickled Cucumber – Grate Horseradish  – Parsley – Rye Bread

Beef Tatar 
Cep Mushroom Mayonnaise – Pickle Brown Beech Mushrooms – Rye Bread 

95,-
We recommend 2 pr. person

DESSERTS

Pear
Poached in White Port Wine –  Bergamot Curd – Yoghurt Sifon – Crispy  Meringue – Lemon Verbena 
85,-

Chocolate Ganache 
Bottom of Hazelnut Praline and  Feuilletine – Vanilla Parfait – Plum 
95,-

Selection of Cheese 
Three Types of Cheese – Crackers –  Seasonal Garnish 
125,-

Petit Four 
55,-

Vand, med eller uden brus, ad libitum, pr. person 30,-

I tilfælde af allergi spørg tjeneren for mere info.

Water, Still or Sparkling – per person 30,-

In case of allergies, Please ask the waiter for more information

AFTEN / EVENING

SNACKS

Østers
Gillardean – Agurke Juice – Syltet Hybenrose – Citronskal – Revet Peberrod
1 Stk 45,-
3 Stk 120,-

Iberico
Tyndtskåret Skinke af Sortfodsgris med Revet Trøffel
85,-

FORRETTER

Svampetoast
Sæsons udvalg af Svampe – Serveret på Grillet Brød med Revet Comté Ost
135,-

Brændt Kammusling
Hvid Dashi – Yuzu Gel – Frisk Æble og Ræddike – Granolie
105,-

Oksetatar
Karl Johan Mayonnaise – Syltede Bøgehatte – Frisk Hasselnød – Sprød Malt – Blomsterkarse
125,-

Luftig Jordskoksuppe
Puréret – Råsyltet og Dehydreret Jordskok – Efterårs Trøfler
115,-

HOVEDRETTER

Bagt Torsk
Dampede Spæde kål – Pomme Puré – Muslingesauce med Noilly Prat – Syltede Stikkelsbær – Østers Blade
195,-

Tournedos
Morkel Sauce – Pomme Fondant – Puré af Smørbønner
285,-

Pasta
Sæsonens udvalg af Svampe – Svampe Sauce – Friterede Østershatte – Tyttebær – Svampe puré – Estragon
165 ,-

Aristo Burger
Bøf af Okse fra Ӧxneholm – Brioche – Cheddar – Bacon – Karamelliseret Løg
Serveres med mayo og Pommes Frites
175,-

ARISTO’S MENU

Luftig Jordskoksuppe
Puréret, Råsyltet og Dehydreret Jordskok – Efterårs Trøfler

Vin: Maison Louis Jadot, Chablis 2018

Brændt Kammusling
Hvid Dashi – Yuzu Gel – Frisk Æble og Ræddike – Granolie

Vin: Domaine Bernollin, Montagny 1. Cru Les Coeres 2016

Bagt Torsk
Dampede Spæde kål – Pomme Puré – Muslingesauce med Noilly Prat – Syltede – Stikkelsbær – Østers Blade

Vin: Maison Albert Sounit Rully Les Saint-Jacques 2016

(eller)

Tournedos (+65,-)
Morkel Sauce – Pomme Fondant – Puré af Smørbønner

Vin: Black Stallion, Pinot Noir, Napa Valley 2017

Chokoladeganache
Bund af Hasselnød Praliné og Feuilletine – Vaniljeparfait – Blomme

Vin: Chateau du Mayne, Sauternes 2018

4- Retter 400,-

Vinmenu 450,-

DESSERTER

Pære
Pocheret i Hvid Portvin – Bergamot Creme – Yoghurt Sifon – Sprød Marengs – Citron Verbena
85,-

Chokoladeganache
Bund af Hasselnød Praliné og Feuilletine – Vaniljeparfait – Blomme
95,-

Udvalg af Oste
Tre slags ost – Sprødt Knækbrød – Sæsonens Garniture
125,-

Petit Four
55,-

SNACKS

Oysters
Gillardean – Cucumber Juice – Pickled Rose hip – Lemon Zest – Grated Horseradish
1 Stk 45,-
3 Stk 12,-

Jamón Ibérico
Thinly Sliced Ham with Grated Truffle
85,-

STARTERS

Mushroom Toast
Seasonal Mushrooms with Grated Comté Cheese, Served on Grilled Bread
135,-

Burned Scallop
White Dashi – Yuzu Gel – Fresh Apple and Radish – Pine Oil
105,-

Beef Tatar
Cep Mushroom Mayonnaise – Pickled Brown Beech Mushrooms – Fresh Hazelnut – Crispy Malt – Nasturtium
125,-

Creamy Jerusalem Artichoke Soup
Pureed – Pickled and Dehydrated Jerusalem Artichokes – Autumn Truffles
115,-

MAIN COURSES

Baked Codfish
Steamed New Cabbage – Pomme Puré – Mussel Sauce with Noilly Prat – Pickled Gooseberries -Oyster Leaf
195,-

Tournedos
Morkel Sauce – Pomme Fondant – Pureed Butter Beans
285,-

Pasta
Seasonal Mushrooms – Mushroom Sauce – Crispy Oyster Mushroom – Lingonberries – Mushroom Puree – Tarragon
165 ,-

Aristo Burger
Beef from Ӧxneholm – Brioche – Cheddar Cheese – Crispy Bacon – Caramelized Onions. Served with Mayo and Fries
175,-

ARISTO’S MENU

Creamy Jerusalem Artichoke Soup
Pureed – Pickled and Dehydrated Jerusalem Artichokes – Autumn Truffles

Wine: Maison Louis Jadot, Chablis 2018

—-

Burned Scallop
White Dashi – Yuzu Gel – Fresh Apple and Radish – Pine Oil

Wine: Domaine Bernollin, Montagny 1. Cru Les Coeres 2016

—-

Baked Codfish
Steamed New Cabbage – Pomme Puré – Mussel Sauce with Noilly Prat – Pickled Gooseberries -Oyster Leaf

Wine: Maison Albert Sounit Rully Les Saint-Jacques 2016

(or)

Tournedos (+65,-)
Morkel Sauce – Pomme Fondant – Pureed Butter Beans

Wine: Black Stallion, Pinot Noir, Napa Valley 2017

—-

Chocolate Ganache
Bottom of Hazelnut Praline and Feuilletine – Vanilla Parfait – Plum

Wine: Chateau du Mayne, Sauternes 2018

4- Course 400,-

Wine Menu 450,-

DESSERTS

Pear
Poached in White Port Wine – Bergamot Curd – Yoghurt Sifon – Crispy Meringue – Lemon Verbena
85,-

Chocolate Ganache
Bottom of Hazelnut Praline and Feuilletine – Vanilla Parfait – Plum
95,-

Selection of Cheese
Three Types of Cheese – Crackers – Seasonal Garnish

Petit Four
55,-

Vand, med eller uden brus, ad libitum, pr. person 30,-

I tilfælde af allergi spørg tjeneren for mere info.

Water, Still or Sparkling – per person 30,-

In case of allergies, Please ask the waiter for more information

DESSERTVIN​
M. Chapoutier, Banyuls Roussillon – Glas 95,-
Tommasi, Recioto Della Valpolicella Veneto 2015 – Glas 100,-
Château Du Mayne Bordeaux Sautern 2016 – Glas 100,-

PORTVIN​
Warre’s Otima 10 Year – Glas 85,-
Warre’s Otima Colheita Douro 2006 – Glas 125,-
Porto Réccua Rosé Port – Glas 125,-