MENUKORT

Smagfulde retter hos Restaurant Aristo

FROKOST //

Aristo klassiske retter

(Start senest kl. 14:30)

Croque monsieur – Sauce morney – Salat 155,-
Æg benedict – Pocheret æg – Skinke 135,-
Ægroyal – Røget laks – Hollandaise sauce 155,-
Trøffel omelette – Salat – Cremet parmesan sauce 165,-

Smørrebrød

Vi anbefaler 2 stykker pr. person

Okse tatar – Karse – Pinjekerner 165,-
Paneret rødspætte – Remoulade – Salat 155,-
Æg og Rejer – Tomat mayo – Brøndkarse 145,-
Karry sild – Æg – Kapersbær 125,-
Hønsesalat – Pancetta- Grønne æbler 125,-
Kartoffelmad – Purløg mayo – Radiser 125,-

SNACKS

Tun Croustade 55,-
Iberico Skinke i Gougère 65,-
“Gillardeau” Østers (pr.stk.) 50,-
Oliven 55,-
Brød og olivenolie 40,-

Større retter

Chèvre chaud salat – Valnødder – Bær 245,-
Moules frites – nduja – Pommes frites 245,-
Færøsk Laks – Rygost sauce – Spinat 245,-
Pariserbøf – Æggeblomme – Kapers 195,-
Aristo classic burger – Bacon – Syltede løg 169,-  
 

Tilvalg:

Pommes frites 60,-
Sommer salat 65,-

Dessert og ost

Jordbær sorbet- Sødet crème fraîche sauce – Profiterole 110,-
Honning is – Comté – Honeycomb 105,-
Havgus – Valnødder i honning – Persille pistou 115,-
Petit four 75,-  

AFTEN //

SNACKS

Tun Croustade 55,-
Iberico Skinke i Gougère 65,-
“Gillardeau” Østers (pr.stk.) 50,-
Oliven 55,-
Brød og olivenolie 40,-

Ala carte

Hvid asparges – Hollandaise sauce – Håndpillede rejer 175,-
Tun – Tamari – Tang salat 165,-
Tomat salat – Pesto – Syltede bananløg 155,-
Carpaccio af Oksemørbrad – Trøffel emulsion – Rucola salat 165,-
Perle couscous – Ærter – Spinat 185,-

❀❀❀

Moules frites – Nduja – Pommes frites 245,-
Havtaske – Kroketter – Sauce anchois 295,-
Oksemørbrad – Pommes Anna – Peber sauce 345,-
Iberico pluma – Smør bønner – Sherry gastrique 325,-
Aristo classic burger – Bacon – Syltede løg 169,-

 

Tilvalg

Pommes frites 60,-
Sommer salat 65,-
Sommer trøfler 95,-

Dessert og ost

Jordbær sorbet- Sødet crème fraîche sauce – Profiterole 110,-
Honning is – Comté – Honeycomb 105,-
Havgus – Valnødder i honning -Persille pistou 115,-
Petit four 75,-

Aristo Menu
(Start senest kl. 20:30)  

Hors d’oeuvre  

Iberico Skinke i Gougère

Retter

Hvid asparges – Hollandaise sauce – Håndpillede rejer

❀❀❀❀❀

Færøsk Laks – Rygost sauce – Spinat

❀❀❀❀❀

Honning is – comté – Honeycomb

445,-

Vin Menu

1 glas crémant

3 glas Vin

Sparkling Vand

445,-