Vi lægger gerne lokaler til dit arrangement
Oplev vores lyse og nyindrettede lokaler med panoramaudsigt til Københavns Havn. Her har du mulighed for at afholde dit arrangement, netop som du ønsker det. Vi har mange muligheder, og vi tilpasser lokalerne efter dit behov.
Menuerne kan sammensættes fra vores selsskabs menu
Har du spørgsmål, eller er du blot blevet nysgerrig.
Du er altid velkommen til at kontakte os på: 3295 8330 eller sende en mail til: aristo@restaurantrestaurantaristo.dk
Hyggelig fejring
950,-/kuvert
5 timer i restauranten
Velkomstdrink
4 retters menu
Nøje udvalgt rød- og hvidvin
Flaskeøl og sodavand
Kaffe
Eksempel på menu:
Luftig Jordskoksuppe
Puréret, Råsyltet og Dehydreret Jordskok – Efterårs Trøfler
—
Brændt Kammusling
Hvid Dashi – Yuzu Gel – Frisk Æble og Ræddike – Granolie
—
Bagt Torsk
Dampede Spæde kål – Pomme Puré – Muslingesauce med Noilly Prat – Syltede – Stikkelsbær – Østers Blade
(eller)
Tournedos
Morkel Sauce – Pomme Fondant – Puré af Smørbønner
—
Chokoladeganache
Bund af Hasselnød Praliné og Feuilletine – Vaniljeparfait – Blomme
Den store fest
1.199,-/kuvert
7 timer i restauranten
Velkomstdrink
4 retters menu
Nøje udvalgt rød- og hvidvin
Flaskeøl og sodavand
Kaffe og petit four
Natmad
Eksempel på menu:
Luftig Jordskoksuppe
Puréret, Råsyltet og Dehydreret Jordskok – Efterårs Trøfler
—
Brændt Kammusling
Hvid Dashi – Yuzu Gel – Frisk Æble og Ræddike – Granolie
—
Bagt Torsk
Dampede Spæde kål – Pomme Puré – Muslingesauce med Noilly Prat – Syltede – Stikkelsbær – Østers Blade
(eller)
Tournedos
Morkel Sauce – Pomme Fondant – Puré af Smørbønner
—
Chokoladeganache
Bund af Hasselnød Praliné og Feuilletine – Vaniljeparfait – Blomme
Menuer
Aristo 4 retters julemenu
400,-/kuvert
Rimmet laks
Glaskål – dild – peberrod
Anderilette
Senneps vinaigrette – valnød – frisee salat
Stegt svinebryst
Æble kompot – brændt løg – sauce med varme krydderier
Kanel is
Æble beignet – mandel crumble
Private Dining på IB4
Samme menu serveret på vores eksklusive 1. sal i private lokaler
Menu kr 495,-
Selskabsmenu
450,-/kuvert
Eksempel på menu:
Luftig Jordskoksuppe
Puréret, Råsyltet og Dehydreret Jordskok – Efterårs Trøfler
—
Brændt Kammusling
Hvid Dashi – Yuzu Gel – Frisk Æble og Ræddike – Granolie
—
Bagt Torsk
Dampede Spæde kål – Pomme Puré – Muslingesauce med Noilly Prat – Syltede – Stikkelsbær – Østers Blade
(eller)
Tournedos
Morkel Sauce – Pomme Fondant – Puré af Smørbønner
—
Chokoladeganache
Bund af Hasselnød Praliné og Feuilletine – Vaniljeparfait – Blomme