Vi lægger gerne lokaler til dit arrangement

 

Oplev vores lyse og nyindrettede lokaler med panoramaudsigt til Københavns Havn. Her har du mulighed for at afholde dit arrangement, netop som du ønsker det. Vi har mange muligheder, og vi tilpasser lokalerne efter dit behov.
Menuerne kan sammensættes fra vores selsskabs menu

Har du spørgsmål, eller er du blot blevet nysgerrig.

Du er altid velkommen til at kontakte os på: 3295 8330 eller sende en mail til: aristo@restaurantrestaurantaristo.dk

Hyggelig fejring

 

950,-/kuvert

5 timer i restauranten 

Velkomstdrink
4 retters menu
Nøje udvalgt rød- og hvidvin
Flaskeøl og sodavand
Kaffe

Eksempel på menu:

Luftig Jordskoksuppe
Puréret, Råsyltet og Dehydreret Jordskok – Efterårs Trøfler

Brændt Kammusling
Hvid Dashi – Yuzu Gel – Frisk Æble og Ræddike – Granolie

Bagt Torsk
Dampede Spæde kål – Pomme Puré – Muslingesauce med Noilly Prat – Syltede – Stikkelsbær – Østers Blade

(eller)

Tournedos 
Morkel Sauce – Pomme Fondant – Puré af Smørbønner

Chokoladeganache
Bund af Hasselnød Praliné og Feuilletine – Vaniljeparfait – Blomme

 

Den store fest

 

1.199,-/kuvert

7 timer i restauranten

Velkomstdrink
4 retters menu
Nøje udvalgt rød- og hvidvin
Flaskeøl og sodavand
Kaffe og petit four
Natmad

Eksempel på menu:

Luftig Jordskoksuppe
Puréret, Råsyltet og Dehydreret Jordskok – Efterårs Trøfler

Brændt Kammusling
Hvid Dashi – Yuzu Gel – Frisk Æble og Ræddike – Granolie

Bagt Torsk
Dampede Spæde kål – Pomme Puré – Muslingesauce med Noilly Prat – Syltede – Stikkelsbær – Østers Blade

(eller)

Tournedos 
Morkel Sauce – Pomme Fondant – Puré af Smørbønner

Chokoladeganache
Bund af Hasselnød Praliné og Feuilletine – Vaniljeparfait – Blomme

 

Menuer

Selskabsmenu

 

450,-/kuvert

 

Eksempel på menu:

Luftig Jordskoksuppe
Puréret, Råsyltet og Dehydreret Jordskok – Efterårs Trøfler

Brændt Kammusling
Hvid Dashi – Yuzu Gel – Frisk Æble og Ræddike – Granolie

Bagt Torsk
Dampede Spæde kål – Pomme Puré – Muslingesauce med Noilly Prat – Syltede – Stikkelsbær – Østers Blade

(eller)

Tournedos
Morkel Sauce – Pomme Fondant – Puré af Smørbønner

Chokoladeganache
Bund af Hasselnød Praliné og Feuilletine – Vaniljeparfait – Blomme